Frankrijk | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Frankrijk

Vanzelfsprekend zijn de wijnen uit Frankrijk ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Wijnkopers Alex Storms Mertens. Als familiebedrijf importen wij uit dit toonaangevende land al decennia lang traditionele kwaliteitswijn. U profiteert door de rechtstreekse import van scherpe prijzen en een uitermate strenge selectie. Het onderscheiden karakter van de wijnen uit Frankrijk is te wijten aan de grote diversiteit in klimaat, druivensoorten en grondgesteldheden.

Filter

Wij importeren uit alle gebieden wijnen waarbij de karakteristieken van het betreffende gebied duidelijk naar voren komen. Geen eenheidsworst maar karaktervolle natuurzuivere wijnen uit bijvoorbeeld Bordeaux, Cahors, Loire en Rhone zijn het resultaat. De Franse wijnen zijn goede begeleiders voor een (feest)maaltijd. Graag staan we U te woord voor het juiste wijn/spijs advies!! Tevens beschikken we nog over Franse wijnen uit onder andere Chateau Neuf-du Pape en Bordeaux vanaf 1978!!! Wijnkopers Alex Storms Mertens heeft de wijnen uit Frankrijk overzichtelijk per gebied aan de linkerzijde op deze website verzameld. Hier kunt u ons gehele aanbod bekijken en direct online het gewenste aantal flessen bestellen. Natuurlijk kunt U ook altijd bij onze vestigingen in Heythuysen of Nederweert aankomen.