COLLECTION SINSANS Pinot Noir | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Collection Sinsans Pinot Noir

Rode wijn
1
Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 1 (1 stem)
IGP Pays d`Oc 2021
Soort:
Land:
Druivenras:
( %)
Voldoende beschikbaar. Nu besteld, eerstvolgende leverdag in huis.
10,95
8,75
48+ 8,49
144+ 7,81
000984_collection_sinsans_pinot_noir.png

Prachtige Pinot Noir wijn met een mooie rode kleur.
Van een redelijk kleine coöperatie uit het zuiden van Frankrijk. Met veel fruit in de geur en smaak, pure geur en smaak van de Pinot Noir druif........beetje aardse tonen, iets van ouderwetse Franse stallucht.
Deze frisse, lichte, maar toch genereuze wijn heeft een mooie robijnrode kleur. In de neus de geur van vruchten op likeur, kersen en specerijen.
Lekker bij varkensvlees, overige wit vlees, groente schotels en/of salades.
100% Pinot Noir.

Jaar:
2021
Soort:
Land:
Streek:
Druivenras:
( %)
Op dronk:
nu
Alcohol:
13,5 %
Inhoud:
0,750
Doos inhoud: 6
Bescherming:
IGP
Duurzaamheid:
-
Afsluiting:
-
Bijlage:
Vignerons Proprietes Associes

VIGNERONS PROPERTIES ASSOCIATES is een van de belangrijkste producenten in het stroomgebied van de Rhône-Middellandse Zee en ligt aan de poorten van de oude stad Nîmes. Vignerons Associated Properties  telt maar liefst  2.700 hectare wijngaarden die zich in 360 ° rond Nîmes uitstrekken. Deze unieke wijngaarden in zijn diversiteit, zijn geografie, zijn klimatologische omstandigheden maakt het mogelijk om deze kwaliteitswijnen te maken.
Men moedigt de uitwisseling aan met wijnmakers, medewerkers, consultants, wijnliefhebbers, vrouwen en mannen met talenten die de waarden delen rond passie in het algemeen en die van wijn in het bijzonder.
Uitgerust met 4 chais ten dienste van kwaliteit en met verschillende productlijnen voor de verschillende benamingen, biedt men wijnen die worden gewaardeerd om hun finesse, regelmaat en frisheid.
De bodems zijn heel typerend voor de appellatie met grote kiezelstenen uit de alluviale afzettingen van de Rhône en Durance op basis van een klei-kalkachtige bodem.

Geen informatie beschikbaar.