Relatiegeschenken | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Relatiegeschenken

Wijn als relatiegeschenk: Altijd een plezierige verrassing.

Wij kunnen alle soorten wijnen, of combinaties van soorten, al of niet voorzien van Uw persoonlijk kaartje, verzenden naar elk adres in Nederland. Uw geschenkzending behoeft zich niet tot eigen land te beperken. In een aantal landen hebben wij contact met transporteurs, die voor perfecte bezorging zorg kunnen dragen. De mogelijkheid hiertoe bestaat in de navolgende landen: Belgie, Duitsland en Luxemburg.

Toen U 16 jaar was en voor het eerste een afspraakje had, wilde U goed voor de dag komen. Daar ging heel wat aan vooraf. De uiterste zorg werd besteed aan "wat aan te doen". De verpakking waar je jezelf in presenteerde moest een zo goed mogelijke indruk maken en achterlaten. Bepaalde eigenschappen wilde je uitstralen en suggereren. Een persoonlijkheid moest benadrukt worden.Gaat het niet precies zo met Uw relatiegeschenken? Is Uw keuze niet een weerspiegeling van een optimale presentatie van Uw bedrijf? Moet die voortreffelijke presentatie niet benadrukt worden? Wij weten zeker dat U dit met volmondig "JA" zult beantwoorden. Daarom geldt vanaf nu, en dat staat onomstotelijk vast, de beste kwaliteitswijnen gaan gewoon het beste gekleed in een van de hiernaast vermelde kwaliteitspakjes.

Naast het voldoen aan de optimale eisen heeft het best geklede pakje van Nederland een zeer exclusieve uitstraling. En het kan ook niet anders............... Immers de pakjes kunnen slechts mondje maat verstrekt worden. Wij hoeven U niet verder te overtuigen met woorden, onderga zelf en bekijk kritisch de hiernaast vermelde afbeeldingen. Een eenvoudige klik op de afbeelding zorgt bovendien voor een extra vergroting!

 Mocht U Uw keuze willen vergemakkelijken door een persoonlijk advies, dan maak ik graag met U een afspraakje in Heythuysen (Klik hier voor een route-omschrijving) of gewoon in Uw bedrijf. En als klap op de vuurpijl geven wij, op de inhoud van de pakjes, in de maand november, sterk gereduceerde prijzen.

Door nu een bezoek aan ons te brengen, verschaft U zich bovendien
de zekerheid dat alles in december in kannen, schatkistjes, oude boeken en kasteelkistjes is. Wij zijn gewend Uw belang perfect te behartigen, maar bestelt U alstublieft tijdig. Liefst nog in de maand november, zodat wij nu al deze originele relatiegeschenken voor verzending klaar kunnen maken. Doen!!
 

Wijncadeaubon

Een nieuw en welkom geschenk. Geef Uw goede vrienden of familieleden een wijncadeaubon van Wijnkopers Alex Storms Mertens. Voor het op de cadeaubon vermelde bedrag kan de begunstigde dan bij ons wijnen uitkiezen, die hem het beste zullen smaken. U kunt de ingevulde wijncadeaubon persoonlijk aan de begunstigde overhandigen, per post toesturen, of ons met de toezending belasten.
 

Aanvraag relatiegeschenken