Levering | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Levering

Levertijd

Wij hebben drie vaste leverdagen in de week. U kunt tijdens het afrekenen kiezen voor aflevering op woensdag, donderdag of vrijdag.  Enerzijds om het logisitieke proces zo optimaal (en dus milieuvriendelijk) in te richten en anderzijds om meer zekerheid te creeeren zodat uw bestelling ook volgens afspraak wordt bezorgd.

Heeft u een bestelling met spoed nodig binnen 24 uur? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden van een spoedzending.

Leverkosten

Vanaf 24 flessen of een bedrag van €175,- is de levering GRATIS, daaronder rekenen wij €8,95 aan verzendkosten.

Waarom niet altijd een gratis verzending?

Dit is eenvoudig te verklaren: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De vervoerders versturen helaas niet gratis… De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van hun producten. Sommige collega’s in de onlinewijnwereld werken dus met een vaste opslag per fles en verzenden dan zogenaamd gratis. Maar realiseert u zich dat dit in de praktijk veelal duurder uitvalt voor u als klant? Zeker bij meerdere colli’s/dozen betaald u dan de transportkosten dan dubbel (of zelfs nog vaker). U wordt dan gestraft bij grotere bestelhoeveelheden…. Dit is niet fair en daarom hebben we ervoor gekozen om hierover open en eerlijk over te zijn. We hebben ook nog eens 2 fysieke winkels waarbij we geen onderscheid willen maken tussen internet prijzen en winkelprijzen….. Kortom. als familiebedrijf streven we er na om een eerlijke en transparante prijstelling voor iedereen en op alle vlakken te realiseren.

Wij kunnen ook leveren buiten Nederland. We berekenen dan de verzendkosten achteraf op basis van de bestelhoeveelheid en het bestelbedrag.

Uiteraard kunt u de bestelling ook afhalen bij ons filiaal in Heythuysen of Nederweert.

Wijnlevering

Tenslotte heeft onze familie haar bestaansrecht ook te danken aan een zeer snelle levering door geheel Nederland. Want een "Just in time" garantie is vanzelfsprekend. Elke woensdag, donderdag en vrijdag kunt U ervan op aan dat wij in heel Nederland te vinden zijn. Niet alleen de keuze uit de juiste afleveringsdag maakt het voor U makkelijk maar ook de extra afleveringsmemo op onze factuur is een geheugen steuntje zodat alles tussen onze familie en U goed zal verlopen. Wat is namelijk het geval; enkele dagen voor aflevering valt de rekening bij U in de brievenbus met alle precieze gegevens zoals, afleveringsdag/ datum, b.g.g. buren, vrienden, kennissen enz..... Kortom, onze familie doet er alles aan om aan al Uw speciale afleveringswensen optimaal tegemoet te komen. Overigens, ook België, Duitsland en een groot aantal andere landen kent een groeiend aantal tevreden klanten.
 

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier bekijken.