Onze Toppers! | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op do. of vrij.
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Onze Toppers!

U heeft ze gevonden, onze toppers!

Speciaal geselecteerde topwijnen in de categorie rood, wit en rosé. Hieronder treft u de best verkochte wijnen van het afgelopen jaar. Dus eigenlijk kunnen we wel zeggen dat deze (top) wijnen door een onafhankele jury zijn beoordeeld. Vandaar dat we ze nu speciaal onder de aandacht brengen bij onze klanten.

Filter

De beste 3 Rode Wijnen

In 2019 zijn onderstaande rode wijnen het best verkocht!

  1. De meest verkochte: GRAND SEIGNEUR Merlot - Cabernet Sauvignon De huiswijn van Wijnkopers Alex Storms die al decenia lang menig wijnliefhebber blijf verbazen . Niet voor niets ook STER WIJN en een 9 in de Hamersma 2019!
  2. Maar natuurlijk ook: FOUR FRIENDS RED CUVEE single vineyard Een opkomende ster waarbij 4 vrienden het avontuur zijn aangegaan om wijnen op internationaal topniveau te produceren. Net als de Grand Seigneur een fraai alternatief of (te) dure Bordeaux wijnen.  Een terechte nummer 2 met een uitstekende prijskwaliteits verhouding.
  3. En de top 3 sluiten we af met: GREGORIANO ROBLE Bodega Picos  De perfect gedoseerde houtinvloeden zijn verder een bewijs dat de 3 broers het bedrijf van hun vader naar een niveau hoger hebben getild. Sappige wijn met heerlijke donkere fruittonen en zéér subtiel hout (5 maanden)

Top 3 Witte Wijnen

Onze selectie top 3  best verkochte witte wijnen in 2019 zijn...

  1. Nummer 1: SELECTION Chardonnay - Pinot Gris Wat een voortreffelijke wijn voor zo'n lage prijs! Een droge, levendige en krachtige wijn. En dat zie je terug in de best verkochte witte wijn van 2019 bij Storms.nl
  2. Op plek 2: ODE AAN... Gros Manseng Dom St. Lannes De excellente lengte in z'n afdronk is opvallend. Superbe in prijs/kwaliteit verhouding en  met een verrassende lokale franse druivensoort! Klassiek, maar toch uitdagend
  3. En de derde topper: LAMELIA Verdicchio di Matelica Beoordeling Nederlands Gilde van Sommeliers: **** Een opmerkelijke droge witte wijn voor een bijzondere gunstige prijs! Heerlijk op zich zelf, maar ook super te combineren bij diverese gerechten

Onze Rosé topper

En natuurlijk mag onze best verkochte rosé ook niet ontbreken op deze lijst: GRAND SEIGNEUR Fruit d'ete rose Sappig van structuur, fris en bij uitstek geschikt voor al diegenen die iets anders, iets exclusievers willen dan een alledaagse Rosé. Een rosé (of licht rode wijn) die ook buiten de zomerse dagen veel drinkplezier biedt.