Soorten wijn

Soort wijnRode wijn

1 - 3 van 3
View filtersView gridView list
Images
Stock
Nu besteld, eerstvolgende leverdag in huis.
List price
17,75
13,95
48+ 13,53
144+ 12,44

Assenovagrad is in Bulgarije de bakermat van de inheemse druif mavrud . Chateau Asena heeft deze weten te transformeren tot een ware icoonwijn. De wijnwereld werd verrast, maar wij weten nu al dat er een wijnrevolutie tot stand gaat komen. Ongekende klasse en concentratie komen bij elkaar in de Ornament reserve. De productie is echter klein, waardoor we als importeur bijzonder trots zijn deze ontdekking als eerste te mogen introduceren. In de toekomst zullen de geringe beschikbaarheid en een eventuele prijsstijging een uitdaging worden. Grijp dus NU deze buitenkans!!

Images
Stock
Beperkt beschikbaar. Bestel snel, eerstvolgende leverdag in huis.
List price
19,95
16,75
48+ 16,24
144+ 14,94

In een adem wordt Barbaresco genoemd met Barolo. Beide afkomstig uit het toonaangevende gebied Piemonte en voor 100% gemaakt van de Nebbiolo druif. Bij het inschenken de zo kenmerkende lichtrode kleur. Meteen komen intense geuren van frambozen, bessen, viooltjes, vanille en kruiden los. In het glas treft u een volle, ronde en elegante smaak van rood fruit, specerijen, vanille en kruiden, met een genereuze fluwelige finale. De 24 maanden lange luxe opvoeding op het traditionele Slavonisch hout geven deze wijn z'n traditionele karakter.

Images
Stock
Beperkt beschikbaar. Bestel snel, eerstvolgende leverdag in huis.
List price
22,95
19,95
48+ 19,35
144+ 17,80

De koning onder de wijnen, en dat voor nog geen 20 euro!! Er is veel veranderd in Piemonte. Barolo is drinkbaar en vooral betaalbaar geworden, zonder in te boeten op z'n koninklijke allure. Een fantastisch karakter met tonen van rozenblaadjes, zoete rode bessen en kruiden. Harmonieus &amp, verfijnd, bij iedere slok weer een nieuwe ontdekking. Voor ons de koningin(in) onder de Barolo's, zeker op gebied van prijs/kwaliteitsverhouding! Bedoeld om langzaam van te genieten, bij gegrild of gestoofd vlees, wild of een rijke risotto dan wel pasta, met verse (zwarte) truffel.