Het wijnhuis in het oosten van Hongarije, is één van de grotere wijnhuizen onder de kleine wijnhuizen in Tokaj. Het is een traditioneel familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie actief is.
Op de wijngaard van bijna 10 hectare groeien de inheemse druivensoorten Furmint, Hárslevelu en Sárga Muskotály. Deze Tokaji rijpen in eikenhouten vaten op traditionele wijze (oxidatief) en in wijnkelders die meer dan 500 jaar oud zijn. Van elke wijn wordt slechts 7 a 8.000 liter gemaakt.
Het bijzondere van de wijnstreek van Tokaj Hegyalja in Noord-Oost Hongarije hangt samen met de berg. De bodem bestaat uit een opeenhoping van vulkaanresten en löss, terwijl de brede rivieren Bodrog en Tisza met de zon er voor zorgen, dat de hellingen voldoende vocht en warmte krijgen. De herfst is hier zeer lang en droog. Tot in november was het daar boven de 20 graden.De bovenlaag van de grond bestaat uit löss en oude lava. Verder bestaat de grond uit veldspaat, porseleinaarde en porfier. Zeer geschikt voor de druiventeelt. Al duizend jaar vindt hier wijnbouw plaats. De Russen hadden apart een garnizoen gevestigd in Tokaj om de wijnaanvoer te garanderen. En van Paul Pius I wordt geschreven dat hij voor zijn gezondheid elke dag een paar slokjes Tokaj moest drinken........Dat is pas een goede doktor!!