Herfstwijnen in het AD, top 10 van Harold Hamersma | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Herfstwijnen in het AD, top 10 van Harold Hamersma

ODE AAN... Babeasca Neagra DROPIA
7,70
5,95
48+ 5,77
144+ 5,31
Rode wijn
IG Terasele Dunarii Terase Danubiene 2022

'ODE AAN... ' de Babeasca Neagra, een vergeten wijnras van weleer. Deze wordt al meer dan 2000 jaar verbouwd en zal zeker de wereld veroveren door z'n ongecompliceerde smaak en karakter. De druif is gul met complexe aroma's waarbij de vlierbes en rode bes alom aanwezig zijn. Stijlvol in smaak met een goede, verfrissende zuurgraad. Hints van kaneel en droge bloemen. Een kanjer, ook voor de minder getrainde smaakpapillen.

200 METRI Tintilia del Molise
13,75
10,95
48+ 10,62
144+ 9,77
(tijdelijk) uitverkocht
Rode wijn
DOC Tintilia del Molise 2018

Italië zorgt wederom voor een verrassing! Het piepkleine gebiedje Molise komen we maar sporadisch tegen in Nederland, maar deze natuurzuivere wijn van Tenimenti Grieco zal snel een plekje veroveren in onze harten..... Je zal namelijk op slag verliefd worden op de lokale en zeer unieke druif genaamd Ttintilia. Een levendig glas wijn dat opmerkelijk verfijnd is en een grote diversiteit kent. Kersen (morellen), pruimen maar ook kruidige en licht peperige elementen komen je swingend tegemoet.