Wijnkelder Nisovo is gespecialiseerd in de productie van witte, rosé en rode kwaliteit. Het heeft een laboratorium, een fermentatie- en bottelstation en twee proeflokalen. De wijnmakerij bevindt zich ondergronds en heeft een oppervlakte van 500 m². De keldertemperatuur wordt altijd tussen de 12 en 16 graden gehouden voor een optimale bewaring van wijnvaten. De wijnkelder is uitgerust met de nieuwste technologie voor de wijnindustrie.
Om de beste kwaliteit van wijn te behouden, wordt er gezorgd voor een volledig gesloten productiecyclus – van de productie van druiven tot het bottelen. De druiven worden uitsluitend verkregen uit de omgeving van het dorp Nisovo in de buurt van het natuurpark Rusenski Lom en hebben een doorslaggevende kwaliteit v.w.b. eindproduct. Voor het rijpen van wijnen wordt gebruik gemaakt van Franse eikenhouten vaten, die de wijn verzachten en de smaak van de wijn voortdurend aanvullen. Sommige wijnen rijpen van 6 maanden tot 1 jaar.
Jaarlijks wordt ongeveer 4.000 hectoliter witte wijn geproduceerd en 6000 hectoliter rode wijn.
De wijnen zijn te vinden in de beste restaurants en winkels in het commerciële netwerk en in de winkels van het bedrijf in Ruse, Varna, Sofia en Silistra.