Cloof Ltd. | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Cloof Ltd.

"Het Afrikaanse woord Kloof heeft een vergelijkbare oorsprong als het Engelse woord "gespleten" en verwijst naar een kloof of kloof tussen twee heuvels. Onze versie wordt op ouderwetse Nederlandse wijze met een “C” gespeld.
De oudste nog bestaande wijnstokken van Cloof werden in 1966 aangeplant en in 1976 en 1987 werden er nog meer aangeplant.

Bij Cloof durven we anders te zijn. Onze wijnmakers nemen met hun decennialange expertise risico's en verleggen grenzen, waardoor wijnen ontstaan ​​die zowel tijdloos als baanbrekend zijn. Het is een filosofie die geworteld is in respect voor het land, het omarmen van duurzame praktijken en het benutten van het volledige spectrum van het kunstenaarschap van de natuur.
Het wijnportfolio is net zo divers als het Darling-landschap zelf. Van de zonovergoten Sauvignon Blancs tot de gedurfde Shirazes, elke fles is een reis door ons terroir, waarbij de smaken van het land tot uiting komen met een vleugje gedurfde creativiteit.

"Wij nodigen u uit om onze wijngaarden te verkennen, te genieten van onze bekroonde wijnen en te delen in de verhalen die Cloof tot een unieke bestemming maken.
Ga met ons mee op dit gewaagde avontuur, waar we wijnen maken die het leven vieren en de vrije geest in ons allemaal inspireren."

Filter