Proefpakket D oktober /november '23 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Proefpakket D oktober /november '23

pakket_d-1.jpg

inhoud:  6 flessen rode wijn, 3 flessen per soort

107,70
86,70

Producten in proefpakket

SENORIO DE CUZCURRITA
24,95
19,95
48+ 19,35
144+ 17,80
Rode wijn
DOC rioja 2019

Cuzcurrita is niet de meest bekende regio in Rioja, maar nu het klimaat aan het opwarmen is worden er indrukwekkende wijnen geproduceerd. Imponerend is Castillo Cuzcurrita waar een pure tempranillo wordt gemaakt die uitsluitend wordt opgevoed op de beste Franse barriques. Donker kersenrode kleur met zeer intense aroma's van rode en blauwe bessen en een lichte kruidige toets van het Franse eiken. De smaak herbergt klassieke frisheid waardoor er een verfijnde indruk ontstaat met tonen als bloemen, balsamico en rijp fruit . De tannines zijn verpakt in een zijdezachte en lange afdronk.

QUINTA DO MONTE BRAVO RESERVA
10,95
8,95
48+ 8,68
144+ 7,99
Rode wijn
DOP Douro 2017

Single winery gelegen aan de Rio Torto, een zijrivier van de Douro. Francisco Dona-Botto Roodrigues samenwerkingsverband met de top-oenoloog Jean-Hugues Gros werpt z'n vruchten af. De overtreffende trap in leeftijd van de wijnstok - 60 jaar !- staat garant voor perfectie! Geoogst vroeg in de morgen, om aroma en geurstoffen in optimale conditie te houden. De voorname houtopvoeding op 70 % nieuw Frans eiken accentueert de klasse. Verrukkelijk zwart fruit, donkere kersen, beetje cacao maar ook zachte rijpe tannines, zoete ceder enz..