Proefpakket B oktober /november '23 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Proefpakket B oktober /november '23

pakket_b-1.jpg

inhoud:  4 flessen rode wijn en 2 flessen witte wijn , 2 flessen per soort

‘Mariposa Alegre’ (vrolijke vlinder) brengt geliefden samen

In een Indiaanse legende hebben een Inca-prinses en een Indiaanse krijger een gelukkig huwelijk. Maar liefde kan net zo bitter als zoet zijn en hun verhaal eindigt tragisch… De vluchtige emoties en de pure schoonheid van de vrolijke vlinders (de Mariposa Alegre) uit dit magische verhaal komen terug in deze natuurzuivere en karaktervolle wijnen van de ex-wijnmaker van Baron Philipe de Rothschild en Opus One.

83,94
65,70

Producten in proefpakket

MARIPOSA CHARDONNAY GRAND RESERVA PASCAL MARTY
13,99
10,95
48+ 10,62
144+ 9,77
Witte wijn
Leyda Valley 2022

Afkomstig van wijngaarden in de Leyda-zone, die vlakbij de kust van de San Antonio Valley ligt. De invloed van de zee is er dus sterk en is duidelijk te proeven door de frisse en sappige kant van deze gestructureerde en rijpe Chardonnay. De typerende tropische tonen worden hierbij omlijst door smaken van citrus, kruiden en eiken. De afdronk is romig en rijk, een wijn waar je vrolijk van wordt!

Guia Descorchados by Pato Tapia (best South American Wine Critic) : 92 points

MARIPOSA ALEGRE CARMENERE Grand Reserva Pascal Marty
13,99
10,95
48+ 10,62
144+ 9,77
Rode wijn
Colchagua 2019

Ik opende de fles, proefde, was verkocht. Dit was een Carménère waarnaar ik had verlangd…, Er komen zoveel herinneringen naar boven bij het proeven van deze verrukkelijke wijn. Ik voel me direct gelukkig en word nog vrolijker door de ontwikkeling die zich voordoet bij het tweede glas. Wat een topdruif uit Chili en dan ook nog een absolute schoonheid! Een ideale mix van bramen, kersen, chocolade, tabak, koffie en kruidigheid en een intense en volle smaak. De romige en fluweelzachte afdronk verraadt een subtiele houtopvoeding op het beste Franse eiken gedurende acht maanden.

MARIPOSA ALEGRE CABERNET SAUVIGNON Grand Reserva Pascal Marty
13,99
10,95
48+ 10,62
144+ 9,77
Rode wijn
Colchagua 2019

Deze lijn van Pascal Marty staat symbool voor liefde en vrolijkheid. Het ultieme bewijs hiervoor is deze vrolijke wijn, de perfectie is direct herkenbaar. Een glaszuivere Cabernet Sauvignon met veel zwarte bessen-, cassisfruit en een uitgebalanceerde houtopvoeding (vanille en sigarenkistjes). De schoonheid van deze wijn blijft je permanent bij- en hij belooft de komende jaren zich nog positief te ontwikkelen ook!

Guia Descorchardos is made by Pato Tapia, the best South American Wine Critic: 92 points