BEAUTY ON THE WING Chardonnay Reserva | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Beauty On The Wing Chardonnay Reserva

Witte wijn
3
Uw beoordeling: Geen Gemiddeld: 3 (1 stem)
IG Terasele Dunarii 2022
Soort:
Land:
Wijnhuis:
Druivenras:
(100 %)
Ruim voldoende beschikbaar. Nu besteld, eerstvolgende leverdag in huis.
10,95
8,95
48+ 8,68
144+ 7,99
no-picture-product.png
Jaar:
2022
Soort:
Land:
Streek:
Wijnhuis:
Druivenras:
(100 %)
Op dronk:
nu
Alcohol:
13,00 %
Inhoud:
0,750
Doos inhoud: 6
Bescherming:
IG Terasele Dunarii
Duurzaamheid:
-
Afsluiting:
-
Bijlage:
Dropia

DROPIA-WIJNEN
Dropia, wat ‘Grote Gans’ (vogel) betekent, werd gekozen als merk voor onze wijnen. Dropia is een van Europa’s zwaarst vliegende vogels die vandaag de dag nog leeft, maar kan toch grote vliegsnelheden bereiken. Onze wijnstreek staat bekend om deze vogel, waar de mens in harmonie met de natuur leeft terwijl hij geniet van zijn gaven. DropiaWines verweeft deze erfenis met natuurbehoud.
Onze wijnmakerij en wijngaard in familiebezit, gelegen nabij het aangename plattelandsstadje Insuratei, Roemenië, is ons land, onze geschiedenis en het hart van onze missie: uitstekende wijnen uit Roemenië creëren en naar de wereld brengen. Dropia Wines is opgericht vanuit een passie voor wijn en het maken van wijn, en heeft dit naar een internationaal niveau gebracht met een nieuwe visie op kwaliteit door onze familie, die gelooft dat geweldig wijnmaken begint in de wijngaard, waar we duurzame en biologische wijngaardpraktijken gebruiken. We oogsten druiven op het hoogtepunt van smaak en gebruiken vervolgens onze speciale technieken om wijnen te maken met een diepe smaak, complexiteit en rijkdom. De familie is betrokken bij elke stap van het wijnbereidingsproces bij Dropia Wines, omdat het uiteindelijk de toewijding is om geweldige wijnen te maken die smaak en kwaliteit leveren; wijnen die toegankelijk en aantrekkelijk zijn voor alle mensen, waar dan ook.

De Insuratei-wijngaard, gelegen dichtbij de Donaudelta en de Zwarte Zee, geniet van een hogere gemiddelde temperatuur dan de andere wijnbouwgebieden van het territoriale wijngebied van de Donau.
Het noorden op de 45e breedtegraad loopt door het grondgebied van de plaatsen Viziru – Insuratei, zodat onze wijngaard is verbonden met beroemde Europese wijngaarden en die op andere continenten.
De wijngaarden van Dropia liggen in een gebied met roodachtige landschappen die een weerspiegeling zijn van die in Montpellier, Bordeaux en Bourgondië in Frankrijk, en Piemonte in Italië, allemaal op dezelfde breedtegraad en profiterend van hetzelfde klimaat.
De wijngaarden worden omarmd door het Viişoara-woud, een gerenommeerd natuurlijk ecosysteem van eeuwenoude eiken, dat de duurzaamheid op lange termijn van een goede wijnbouw garandeert, in evenwicht met het behoud van het milieu.

Geen informatie beschikbaar.