Lekkere Lentewijnen | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Lekkere Lentewijnen

Proost op het voorjaar! De eerste zonnetraaltjes schijnen weer door de groene bomen en bloeiende velden. Dit is de tijd om te genieten van de frisse rose, fruitige witte wijnen en soepele rode wijnen die wij speciaal hebben geselecteerd voor deze tijd van het jaar. Met een heerlijk glaasje lentewijn heb je bijna letterlijk het voorjaar in het glas. 

Het is weer lente!

Lekkere LentewijnenLaat de stevige rode wijn nu maar even in de wijnkelder liggen die maken we later wel weer open. Voor nu is het tijd voor lichte, frisse en fuitige wijnen die de smaakpapillen laten prikkelen en ideaal combineren met de gerechten die ook passen bij de lente zoals heerlijke salades, gevogelte en lichte borrelhapjes. De wijnen die we geselecteer hebben als lentewijnen passen perfect bij de gerechten. We hebben in totaal 12 wijnen geselecteerd 8 witte wijnen, 2 rosé en 2 rode wijnen. Voor elk smaakprofiel zit er daarom een passende wijn in onze selectie. 

Bekijk onze selectie lente wijnen van Storms

We sluiten af met de toepasselijke woorden a votre santé!

Lentetoppers Wijn Pakket Lekkere Lentewijnen

We hebben ook een mooi lentetoppers pakket samengesteld. Voor de fijnproever die geen keuze kan maken hebben we alvast een mooie selectie samengesteld. In dit lentewijn pakket zitten maar liefst 6 heerlijke flessen wijn, 3 rode wijnen en 3 witte wijnen. Dit zijn niet de minste wijnen, zo hebben we als witte wijnen de Domaine Provenquire Viogner, Quinta dos Currais en A Good Year Chardonnay En natuurlijk ook 3-tal prachtige rode wijnen HAND made Vidigal, Loteta Bodega Picos en de Mostazal Cabernet Sauvignon-Carmenere Reserve

Proefpakket

1 producten
Lentepakket
€49,39
€37,39

Van elke wijn 1 fles, 3 rode en 3 witte wijn!