De Toppers van Storms | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

De Toppers van Storms

Wij presenteren de top wijnen van 2019

Afgelopen jaar was weer een prachtig wijnjaar en we zijn er dan ook trots op om een lijst te presenteren met onze wijn toppers. Deze lijst komt eigenlijk tot stand dankzij onze klanten. U, onze klant heeft door de aankoop van uw wijn bepaald wat de top 3 rode wijn, witte wijn en onze rosé topper is geworden. Hieronder de lijst met onze toppers, bekijk ze allemaal op onze speciale pagina: www.storms.nl/onze-toppers

Onze rode wijn toppersOnze rode wijn toppers!

 1. Op nummer 1 vindt u de GRAND SEIGNEUR Merlot - Cabernet Sauvignon Dit is een huiswijn van Wijnkopers Alex Storms die al decenia lang menig wijnliefhebber blijf verbazen . Niet voor niets ook STER WIJN en een 9 in de Hamersma 2019!

 2. En dan onze nummer 2 rode wijn: FOUR FRIENDS RED CUVEE single vineyard Een opkomende ster waarbij 4 vrienden het avontuur zijn aangegaan om wijnen op internationaal topniveau te produceren. Net als de Grand Seigneur een fraai alternatief of (te) dure Bordeaux wijnen.  Een terechte nummer 2 met een uitstekende prijskwaliteits verhouding.
   
 3. Rode wijn topper 3 is geworden: GREGORIANO ROBLE Bodega Picos  De perfect gedoseerde houtinvloeden zijn verder een bewijs dat de 3 broers het bedrijf van hun vader naar een niveau hoger hebben getild. Sappige wijn met heerlijke donkere fruittonen en zéér subtiel hout (5 maanden)

Onze witte wijn toppers! Onze witte wijn toppers

 1. Witte wijn topper 1: SELECTION Chardonnay - Pinot Gris Wat een voortreffelijke wijn voor zo'n lage prijs! Een droge, levendige en krachtige wijn. En dat zie je terug in de best verkochte witte wijn van 2019 bij Storms.nl
   
 2. De tweede plek is: ODE AAN... Gros Manseng Dom St. Lannes De excellente lengte in z'n afdronk is opvallend. Superbe in prijs/kwaliteit verhouding en  met een verrassende lokale franse druivensoort! Klassiek, maar toch uitdagend
   
 3. En last but not least nummer 3: LAMELIA Verdicchio di Matelica Beoordeling Nederlands Gilde van Sommeliers: **** Een opmerkelijke droge witte wijn voor een bijzondere gunstige prijs! Heerlijk op zich zelf, maar ook super te combineren bij diverese gerechten.

Onze rose topper Onze Rosé topper

We hebben een klein aanbod rosé wijnen en ook hierin hebben we onze best verkochte rosé van 2019, de GRAND SEIGNEUR Fruit d'ete rose Sappig van structuur, fris en bij uitstek geschikt voor al diegenen die iets anders, iets exclusievers willen dan een alledaagse Rosé. Een rosé (of licht rode wijn) die ook buiten de zomerse dagen veel drinkplezier biedt.