Proefpakket D augustus/september '22 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Proefpakket D augustus/september '22

20220707_143049.jpg

inhoud:  6 flessen witte wijn, 2 flessen per soort

59,90
48,80

Producten in proefpakket

NIERSTEINER OELBERG TROCKEN Weingut Eugen Wehrheim
9,50
7,50
48+ 7,28
144+ 6,69
(tijdelijk) uitverkocht
Witte wijn
Rheinhessen Niersteiner Spätlese TROCKEN 2018

Deze Niersteiner oelberg trocken is een absolute eerlijke, droge witte wijn, genoemd naar de wijngaard Oelberg. Mooie aroma's van rijp fruit als appel en nectarine terwijl de afdronk vol finesse zit waarbij veelal de tropsiche en mineralige tonen zich etaleren. De grote smaakintensiteit en balans zijn bepalend voor de kwaliteit waarbij de combinatie tussen microklimaat en de uitzonderlijk grondgesteldheid worden weerspiegeld! De ideale begeleider van asperges, maar ook van vis, een koude vleesschotel e.d. Voorts een heerlijke Duitse wijn om als aperitief te schenken.

NIERSTEINER ROSENBERG TROCKEN Weingut Eugen Wehrheim
9,50
7,95
48+ 7,71
144+ 7,09
Witte wijn
Rheinhessen Niersteiner Spätlese TROCKEN 2015

Een Duitse wijn met een pure Riesling neus: zuiver fris, strak droog met een kruidig zuurtje. In de mond is het fluweelzacht waarbij het fris zoetje en het alcoholpercentage goed in balans zijn. De gevarieerde afdronk onthullen tonen van citrus, witte peper en varens die zich blijven afwisselen! Afkomstig uit een klein uitstekend gesitueerd wijngaardje genaamd Rosenberg.

NIERSTEINER OLBERG Weingut Leonhard
10,95
8,95
48+ 8,68
144+ 7,99
Witte wijn
Rheinhessen Niersteiner Spätlese TROCKEN 2021

Het toeval heeft er voor gezorgd dat deze natuurzuiver Riesling uit dezelfde Einzellage komt als zijn voorganger. Niet gek dat ook hier de smaakintensiteit uitzonderlijk is. En ondanks zijn jeugdigheid nu al perfect in balans. In de neus veel tonen van gele en groene appel waarbij een zweem bloemen het geheel afmaakt. De smaak heeft veel frisheid die zo eigen is aan de Riesling, maar door de opvoeding op z'n lie (4 a 5 maanden) en een licht exotische toon zorgen voor een zachte, bijna romige afdronk. Klassiek en geschikt voor flesrijping.