Proefpakket D augustus / september '21 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op do. of vrij.
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Proefpakket D augustus / september '21

pakket_d.jpg

inhoud: 6 flessen rosé , 2 flessen per soort

Dé zomerwijn bij uitstek moet voldoen aan een aantal voorwaarden: verkwikkend, levendig en in staat om warme zonnestralen om te zetten in een frisse, fruitige belevenis. Daarnaast beschikt de wijn ‘als het even kan’ over een variatie aan smaakimpressies die perfect passen bij het vrolijke zomerweer!  Uitstekend aperitief –eetlustopwekker !- maar ook een begeleider van licht verteerbare maaltijden. In proefpakket D heb ik deze elementen verenigd.

Koester de zonnestralen, geniet van hun warmte, tel uw zegeningen (en dank uw wijnleverancier voor zijn goede vondsten…!) Verwen uw verhemelte en laat het goddelijke vocht de innerlijke mens verblijden. En geniet het liefst met uw partner, uw familie of goede vrienden en beleef opnieuw samen de zoekgeraakte verhalen. Of het nu onze kunstzinnige ambities waren, de brommertochten of de schuchtere vrijages…. Geniet en deel onderstaande selectie met hen. Uw vrienden zijn het waard, maar de wijn verdient het ook!!

67,88
52,80

Producten in proefpakket

A GOOD YEAR PINK TRAMINER
10,95
8,95
48+ 8,68
144+ 7,99
(tijdelijk) uitverkocht
Rosé
thracian Valley 2020

Deze blush rosé laat je blozen, zo mooi!!! Wat een verrassing en wat een klasse. Naast een enkele mooie (en kostbare) Provence rosé blijven de echte verrassingen van dit wijntype namelijk vaak achterwege. Totdat we van onze wijnproducent Medi Valley uit Bulgarije een bijzonder glas wijn kregen gepresenteerd!!! Typerende geur van bloemen (rozen), grapefruit en lychee kwamen ons tegemoet. Direct dachten we aan een (gewurz)traminer. De blozende kleur had ons echter misleid en we vroegen nieuwsgierig naar de variëteit. Wellicht hadden we weer een nieuwe lokale parel ontdekt.

Wijnkoperij Alex Storms
14,50
10,95
48+ 10,62
144+ 9,77
Rosé
Rheinhessen 2019

Deze rosé P.N.&amp,P van Johanninger is absolute klasse die door dhr Klosse van 'Rest De Echoput' geselecteerd werd vanwege zijn bijzondere smaak variatie. Wellicht zal de traditionele fermentatie van de pinot noir en de pinot noir précoço hierin van doorslaggevende betekenis zijn geweest. De lagering op barriques van Europees eiken accentueert een ragfijne ondertoon van vanille. Alvorens de opvoeding op eiken -1 jaar !- onderging hij een lichte gesepareerde persing. Delicaat, weelderig en verfijnd. Niet makkelijjk,maar wel 1 met grote allure

ROSE PINOT NOIR  JOHANNINGER (ECO)
8,49
6,50
48+ 6,30
144+ 5,80
Rosé
Rheinhessen 2020

Deze biologische pinot noir levert een beauty à la Provence op die volledig voldoet aan de hedendaagse kieskeurige wens van de verwende rosé drinker. Helder zalmroze kleur en een aangename fruitige frisheid met een droge afdronk. Geurige neus en boordevol fruit. Verfrissende smaak met subtiele zuren en veel fruitnuances als bessen, frambozen, kersen en aardbeien. Onweerstaanbare natuurzuivere rosé die direct een zomers gevoel naar boven brengt!!!