Proefpakket D april/mei '20 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Proefpakket D april/mei '20

€75,78
€56,80
pakket_d.jpg

inhoud: 6 flessen rode wijn , 2 flessen per soort

Producten in proefpakket

YOUNG STALLION angelus estate
€14,99
€10,95
48+ €10,62
144+ €9,77
Rode wijn
thracian Valley 2015

Een samenstelling van cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc en syrah. Een aantrekkelijke, schitterende rode kleur met een zeer levendig fruit aroma. Hij begint zacht en opent zich tot een harmonieuze combinatie van vroege rijpe bosvruchten, kersen, zwarte bessen en bramen. Aangenaam fris wat versterkt wordt door een afgeronde en goed gestructureerde body. De lange afdronk met zachte romige tonen maakt het een volle wijn met een zacht karakter. Kortom, een rode wijn van onberispelijke klasse.

A MAVRUD RESERVE
€12,95
€9,95
48+ €9,65
144+ €8,88
Rode wijn
thracian Valley 2013

Nog steeds blijft het een mysterie waar de basis van de mavrud druif ligt... Verder (dna)onderzoek is nodig, maar de meest voorkomende verklaring op de dag van vandaag maakt hem de voorvader van de monastrell (en dus ook de mourvèdre). Niet gek dat er gemakkelijk tonen, van donker fruit en specerijen worden herkend. De opvoeding van 6 maanden op nieuwe franse barriques onderstrepen het kwaliteitspotentieel van deze kanjer! Een unieke wijn die menig wijnliefhebber van malbec, syrah of cabernet sauvignon zal verrassen. Een buitenkans voor de wijnavonturiers!

ALEXANDER Red Unique Blend Boyar
€9,95
€7,50
48+ €7,28
144+ €6,69
Rode wijn
Sliven Region 2018

De inhoud is net zo stijlvol als de jongeman op het etiket. Nu al onderscheidend en karaktervol, maar ook in de bloei van zijn leven. De autochtone druivensoorten (rubin, mavrud en melnik) zorgen voor een wijn waar kracht en souplesse elkaar afwisselen. De geuren van (vijgen, kersen en cassis) nodigen direct uit naar een eerste proefervaring. Tijdens de eerste slok worden fruittonen ondersteund door een elegante houttoon (7maanden frans eiken) en afgewisseld met specerijen. In de prettige afdronk begeleiden de zachte en verleidelijke tannine een unieke smaakervaring