Proefpakket B oktober/ november '20 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Proefpakket B oktober/ november '20

€61,48
€43,70
b2.jpg

inhoud: 6 flessen rode wijn, 2 flessen per soort

Producten in proefpakket

MAIRENA WINEMAKER SELECTION RESERVE BONARDA
€12,50
€8,95
48+ €8,68
144+ €7,99
Rode wijn
Mendoza 2016

De bonarda kent zijn oorsprong in Europa. Immigranten namen deze druif mee naar Argentinië waar hij de kans kreeg om uit te groeien tot een successtory. Bonarda is daarom samen met Malbec het boegbeeld van de (rode) Argentijnse wijnen! En juist de Bonarda druif heeft Famalia Blanco een grote reputatie bezorgt. Met hun Mairena -wine makers selection- bewijzen ze een absolute topproducent te zijn. De kleur is diep met een robijnrode kern. Het bouquet is rijk met veel donker fruit als bramen, kers (kriek) en pruimen.

ETOILE Pinotage Shiraz
€8,49
€5,95
48+ €5,77
144+ €5,31
Rode wijn
WO Western Cape (Darling) 2017

Op het uiterste zuidelijk puntje in het Swartland waar de zeebries van de Grote - Atlantische- en Indische Oceaan samenkomen is deze ster wijn ontstaan. Het klimaat met zijn zachte winters en lange droge zomers is derhalve uitermate geschikt voor deze natuurzuivere wijn met een zeer aantrekkelijke prijs. De krachtige Shiraz (20 %) brengt een rode wijn voort waarin onmiddellijk de diverse karakteristieke geuren: aardse tonen, mediterrane impressies, en van allerlei kruiden je neus binnen dringen.

LOVE Red Blend PASCAL MARTY
€9,75
€6,95
48+ €6,74
144+ €6,20
Rode wijn
central valley 2019

Een ware hartendief!!! Snel en eenvoudig zal de LOVE je weten te verleiden. De rode variant (gemaakt van Cabernet Sauvignon, Syrah en Carmenère) heeft een uitnodigend bouquet en een plezierige aanzet waarbij donkere bosvruchten de boventoon voeren. Een lichte kruidigheid zorgt voor een welkome afwisseling in een ronde fluweelzachte afdronk. Een eerlijke rode wijn, die je op elk moment kunt openen en die je het liefst wilt delen met de personen die je liefhebt. Goede wijn verdient dit natuurlijk, maar zal hierdoor ook nog eens beter gaan smaken!