Proefpakket B juni/juli '20 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Proefpakket B juni/juli '20

€51,70
€37,38
pakket_b.jpg

inhoud: 4 flessen rode wijn en 2 flessen witte wijn, 2 flessen per soort

Producten in proefpakket

GRAND SEIGNEUR MERLOT-CABERNET SAUVIGNON
€6,35
€4,79
48+ €4,65
144+ €4,27
Rode wijn
central valley 2018

Pascal Marty is de nieuwe man achter de successtory van Grand Seigneur. Hij volgt de Fransman Stephane Maique (voormalig oenoloog van St. Estephe, Chât Calon Ségur (grand cru) , Chât Meyney (cru bourgeois) en Château de Pez (cru bourgeois) op. Pascal Marty's erelijst is wellicht nog indrukwekkender. Voor maar liefst 14 jaar was hij de man achter het succes van de globalisering van het wereldberoemde wijnhuis Baron Philippe de Rothschild S.A.

LOVE Red Blend PASCAL MARTY
€9,75
€6,95
48+ €6,74
144+ €6,20
Rode wijn
central valley 2019

Een ware hartendief!!! Snel en eenvoudig zal de LOVE je weten te verleiden. De rode variant (gemaakt van cabernet sauvignon, syrah en carmenere) heeft een uitnodigend bouquet en een plezierige aanzet waarbij donkere bosvruchten de boventoon voeren. Een lichte kruidigheid zorgt voor een welkome afwisseling in een ronde fluweelzachte afdronk. Een eerlijke rode wijn, die je op elk moment zult openen en die je het liefst wilt delen met de personen die je liefhebt. Goede wijn verdient dit natuurlijk, maar zal hierdoor ook nog eens beter gaan smaken!

LOVE White Blend PASCAL MARTY
€9,75
€6,95
48+ €6,74
144+ €6,20
Witte wijn
Casablanca 2019

Ook deze witte variant van LOVE is een ware hartendief. Deze blend van chardonnay en sauvignon blanc vullen elkaar, net als een ideaal stel, perfect aan. Hierdoor heb je een mooie balans tussen de smaak, kleur en geur. Passiefruit, meloen, perzik, maar ook citrusfruit dartelen als een verliefd stel in het glas. De rijke en volle afdronk laten echter een volwassen indruk achter. Een energieke witte wijn die vol leven zit en die alleen tot stand kan komen als ziel en zaligheid wordt gegeven