Proefpakket A april/mei '22 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op do. of vrij.
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Proefpakket A april/mei '22

pakket_a.jpg

inhoud:  4 flessen witte wijn en 2 flessen rode wijn, 2 flessen per soort

85,70
67,70

Producten in proefpakket

LOVE White Blend PASCAL MARTY
8,95
6,95
48+ 6,74
144+ 6,20
Witte wijn
Casablanca 2020

Ook deze witte variant van LOVE is een ware hartendief. Een interessante blend van Chardonnay en Sauvignon Blanc, zij vullen elkaar perfect aan, net als bij een ideaal stel. Hierdoor heb je een mooie balans tussen de smaak, kleur en geur. Passiefruit, meloen, perzik, maar ook citrusfruit dartelen als jonge verliefden in het glas. De rijke en volle afdronk laat niettemin een volwassen indruk achter. Een energieke witte wijn die vol leven zit omdat er ziel en zaligheid in gestoken is!!

GOUTTE D'ARGENT Sauvignon Blanc PASCAL MARTY
16,95
12,95
48+ 12,56
144+ 11,56
Witte wijn
Leyda Valley 2020

Hét meesterwerk van Pascal Marty als het gaat om zijn witte wijnen. Dat we met een van de meeste bijzondere wijnen ter wereld te maken hebben is te danken aan het gebruik van het Japanse sakegist nr. 7. De ex- oenoloog van Baron Philippe de Rothschild is namelijk de enige niet -Japanner op de wereld die deze gistcultuur kan gebruiken. Dit vereiste pionierswerk met hoge eisen aan vakmanschap, inzicht en vooruitstrevendheid. Het resultaat is verbluffende topkwaliteit!!! Pure Sauvignon Blanc- elementen als citrus en geurende bloemen tonen zich in bouquet en smaak.

GOUTTE D'ARGENT PINOT NOIR Pascal Marty
16,95
13,95
48+ 13,53
144+ 12,45
Rode wijn
Leyda Valley 2020

Ook bij deze creatie staat de sake gist no7 aan de basis. In tegenstelling tot de Sauvignon blanc is hierbij de sakecultuur echter minder makkelijk te ontdekken…,. Dit komt doordat de tannine structuur van rode wijn de boventoon voert op de aromatische karakteristieken van deze gistcultuur. Enige flesrijping gaat hier verandering in brengen. Maar krijgt deze wijn er de kans voor? De kwaliteit is nu al voortreffelijk. In de geur en smaak veel kers en klein rood fruit waarbij de afdronk verfijnd en elegant is. Geen bourgogne stijl, maar wel klassiek en op eenzame hoogte!