Vakantiewijnen | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Vakantiewijnen

Of u dit jaar nu lekker op vakantie gaat of thuis in eigen land Storms brengt het vakantiegevoel sowieso tot bij u in huis met onze selectie vakantiewijnen! Uit de meest populaire vakantielanden hebben we een selectie gemaakt van 12 overheerlijke wijnen. Waan jezelf in Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal met de selectie van Wijkoperij Alex Storms.

Een goed verhaal begint met wijn, dat is denk ik wat de meeste mensen ook doen als ze van hun vakantieadres een heerlijke fles mee naar huis nemen en in hun eigen tuin, terras of balkon drinken en de vakantieverhalen nog eens de revue laten passeren. Onder het genot van een een goed glas wijn nog even terug mijmeren naar de prachtige vakantie. De geuren die vrijkomen bij het walsen van de wijn doen denken aan die mooie herinneringen. 

Nu we dit jaar in een andere situatie zitten is het misschien wel des te mooier om een mooie fles wijn te openen en de vakantie van vorig jaar nog eens dunnetjes in gedachten over te doen...santé, salud, saúde, salute!

Filter