BBQ Wijnen | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

BBQ Wijnen

BBQ Wijnen

Het BBQ Seizoen is weer begonnen! Na het kopen van mooi BBQ vlees, lekkere saledes, fruit stokbroord en smakelijke sausjes is het tijd om een selectie te maken uit de lekkerste wijnen. Maar welke wijn(en) passen nu het beste bij de BBQ? Wij hebben 3 witte wijnen, 3 rode wijnen en 3 rosé wijnen geselecteerd die stuk voor stuk passen bij de heerlijke zomeravond BBQ.

Filter

Vlees, vis of vegetarische BBQ

Welke BBQ je ook hebt (vlees, vis of vegetarisch) de BBQ smaak is een relatief sterke smaakmaker van je gerecht en daarom passen hierbij ook wijnen die wat sterker zijn om de rokerige aroma's, kruiden en marinades het hoofd te bieden. De door ons geselecteerde wijnen passen dan ook bij vele gerechten.

Rode wijn en witte wijn bij de BBQ

Bij een BBQ kun je het net wat anders aanpakken dan bij traditionele gerechten. Je zou namelijk best een rode lichtgekoelde wijn kunnen matachen bij een heerlijk stukje vis. Alle geselecteerde wijnen matchen stuks voor stuk prachtig bij diverse gerechten van rood vlees tot gevogelte. Lekker genieten!

Rosé wijn bij de BBQ

We horen je al denken...rosé bij de BBQ? Jazeker! Rosé wijnen zijn ook een uitstekende keuze bij de BBQ. Een mooie diepgekleure GRAND SEIGNEUR FRUIT D'ETE ROSE bijvoorbeeld is een perfecte keuze bij de BBQ.